Note: 15 min expected downtime today 18-02-2013 at 16.00 CET due to server update

Kursus i App-baseret Dataindsamling

Posted by on December 18, 2013 in Training

Kursusbeskrivelse:
Lær hvordan du skaber større validitet og transparens (tilgængelighed) i din projekt-monitorering ved brug af ViewWorlds mobile data-indsamlingsplatform.

Baggrund:
ViewWorld er et app baseret værktøj, hvor du kan få indsamlet data på aktiviteter i felten med smartphones eller tablets. De indsamlede data kan du efterfølgende se og behandles i din browser – og dele som real-time data via nettet og hjemmesider.

I dag er priserne på smartphones/tablets så lave, at alle kan være med. Samtidig har smartphones og tablets indbygget funktioner som kamera og GPS der kan hjælpe med at forbedre dokumentation og sporing af aktiviteter og resultater i projekter verden over.

ViewWorld er udviklet i samarbejde med bl.a. Dansk Røde Kors og CARE USA, og vi har efterhånden stor erfaring med at hjælpe organisationer verden over med implementering af mobil data-indsamling systemer.

Vi vil vise vores bud på at gøre din data-indsamling smartere.  Du vil få detaljeret indsigt i en rigtig case fra udviklingssektoren, og du vil lære at designe og anvende smartphones til dataindsamling.

Dataindsamling via smartphones kan være med til at forbedre i dit projekt ved at:

  • Skabe øget tilgængelighed til data – fra ringbind til online søgbar data.

  • Forbedre validiteten af data ved at fjerne mellemled i data-indsamlingsprocessen.

  • Skabe besparelser på selve indsamlingen – tal fra World Bank har dokumenteret 71 % besparelse på ’Average Interview Cost’

  • Skabe øget databerigelse i form af billeder og GPS-koordinater, som er knyttet dit individuelle projekt indikatorer.

 Praktiske øvelser
På denne workshop tager vi fat på at ‘oversætte’ papir-forms til digitale forms. Du vil lære at bygge et data-indsamlingsformat, og sende det til ud smartphones / tablets. Du vil lære hvordan du validerer og håndterer informationerne på web-platformen.

På din medbragte smartphone eller tablet laver vi en data-indsamling (survey) blandt deltagerene og vi ser hvordan de indsamlede data vises real-time på web-interfacet, og hvordan det kan deles både på kort og i grafer via nettet.

Hvornår: Onsdag d. 15. januar 2014 kl 13-15:30
Hvor:  House of Development, Klosterstræde 23,1 sal København K

Tilmelding via linket her:  senest 10. januar 2013

Bemærk: begrænset antal pladser